Ontbrekend puzzel stuk

Soms heb je het gevoel dat je iets nog niet af hebt, of mist in je leven.

In mijn geval is dat een masteropleiding. Persoonlijk dacht ik dat ik er klaar voor was om full time te gaan werken, echter bleek in de praktijk dat dit niet met plezier gepaard ging, omdat er nog steeds iets ontbrak, iets wat ik al jaren heb willen doen!

uva

Een half jaar lang heb ik hierover gesproken, getwijfeld, nagedacht, onderzoek gedaan, gewacht… en toen kwam ik erachter!

“Ik wil mijn master Business Information Systems aan de Universiteit van Amsterdam gaan doen.”

Twijfel sloeg toe toen ik erachter kwam dat ik moest solliciteren voor de opleiding en het volgende moest aanleveren:

  • Inschrijving via de website
  • NAW gegevens
  • Een motivatiebrief
  • Gevolgde bachelor onderdelen
  • Omschrijving bachelor project
  • Diploma
  • Curriculum Vitae
  • Pasfoto

Op 18 november 2012 heb ik alles aangeleverd, daarna werd het even stil. Een examen commissie heeft beoordeeld of ik daadwerkelijk toegelaten zou worden, het antwoord kwam binnen per e-mail op 13 december 2012!

“The board of examiners evaluated your application and decided to admit you to the master’s programme on the condition that you succesfully complete the premaster programme.”

Na mijn toelating begon dus op 14 Januari 2013 mijn pre-master, met als einddatum 31 augustus, als ik alle 3 de onderdelen met succes afrond, dan ben ik echt toegelaten tot de opleiding! Spannend heb er onwijs veel zin in!

Naast mijn opleiding werk ik gewoon nog steeds door met Hooijenga IT, hetzij iets minder uren (geen avonduren meer) maar de continuering blijft.

Sinds 1 mei 2013 heb ik op mijn LinkedIN profiel (zie: http://www.linkedin.nl/in/nickhooijenga) een verwijzing hierover opgegeven.