Over mij

Ik ben Nick Hooijenga, ingenieur, Bachelor of Information and Communcation Technology. Kernmerken van mij zijn dat ik ambitieus en gepassioneerd ben in dat wat ik doe, ik zet mijzelf altijd volledig in en werk graag samen met mensen. In het dagelijks leven sta ik voor velen bekend als de ICT specialist van Hooijenga IT. Op 19 april 2010 ben ik voor mijzelf begonnen.

Hooijenga IT is ontstaan uit mijn passie voor computersystemen 12 jaar geleden, wat ik vandaag de dag nog steeds heb. Mijn specialisme ligt in de client/server omgeving: het installeren, beheren en upgraden/migreren van Microsoft Windows, Linux en Novell servers en bijhorende netwerkapparatuur/verbindingen. Wat mijn bedrijf uniek maakt? de combinatie van passie voor techniek, communicatieve vaardigheden en het centraal stellen van de klant. Op technisch gebied ben ik zeer bekwaam en communicatief kan ik dit zeer goed overbrengen op mijn klanten aan de hand van versimpelde voorbeelden uit het dagelijks leven leg ik problemen duidelijk aan u uit. Techniek zie ik als stromend water uit de kraan, het moet in beweging blijven en blijven werken, het doel van mijn bedrijf is om ervoor te zorgen dat andere bedrijven (mijn klanten) altijd kunnen werken.

In 2013 ben ik vrijwilliger geworden van de Shiv Mandir Almere-Poort (zie http://www.kaylaash.com / https://www.facebook.com/ShivMandirAP), ik probeer onder anderen te assisteren bij: fundraisers, het onderhouden van de website (technische aspecten), ondersteuning bij schrijven/bewerken officiële stukken, georganiseerde evenementen en meer… dit is hetzelfde jaar dat ik toch besloten heb om een Master opleiding te volgen in de business kant van ICT op de Universiteit van Amsterdam.

Bekijk mijn profiel op LinkedIN: http://www.linkedin.com/in/nickhooijenga

Als er tijd is, (momenteel door de combinatie van fulltime studie & -baan, lukt het mij niet), dart ik graag! ik speel in een dartteam H.I.T. (2de divisie, Dartsbond Almere.)

Ik ben gek van motoren en hou daarnaast ook van auto rijden, heb zelf een Kawasaki ER-5 gehad (eerste motor) en daarna een Yamaha FZR 600R, waarna ik tijdelijk even moet stoppen met rijden… Ik blijf nog steeds gek op motoren, na mijn studie overweeg ik om een nieuwe motor aan te schaffen. Qua auto’s ging ik van een Fiat Punto 60SX naar een Peugeot Partner naar een Peugeot 307 CC (Cabrio), wat na heel veel ellende toch een Audi A3 is geworden. Een van mijn (vele) hobby’s is bijvoorbeeld ook karten.

Daarnaast heb ik een voorliefde voor whisky’s, mijn voornaamste favoriet is de Johhny Walker – Blue Label en vrij recentelijk (na een proeverij in Amsterdam) staat op de tweede plaats een 12 jaar oude single malt Islay Whisky van Bowmore (Honing). Johnny Walker blijft mijn favoriete whisky met ‘nieuwe’ smaken: Platinum label (Karamel) & Double Black (Vanille).  Ik sta altijd open voor nieuwe smaken, maar ben geen fan van bourbons of exotische whisky’s uit bijv. Japan/Australië etc…

(Laatste update: 31 oktober 2014)

Leave a Reply

  

  

  

CAPTCHA
Reload the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code